ΓΙΑ ΕΜΑΣ    ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ    ΙΝΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ    ΕΘΝΙΚ ΕΠΙΠΛΑ    ΑΞΕΣΟΥΑΡ    ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ:    
Πρώτη Σελίδα
ClearClearClearClearClearClearClearClearClearClearClear
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER


ΧΟΝΔΡΙΚΗ
Username

Password

ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ENGLISH

Offers

ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Με λένε Godert van Doornewaard, είμαι από την Ολλανδία ζω όμως στην Ελλάδα από το 2003 όπου και δημιούργησα το κατάστημα Sago Décor. Πριν μετακομίσω μόνιμα εδώ με την Ελληνίδα γυναίκα μου, είχα μια τελείως διαφορετική καριέρα σαν στέλεχος Marketing σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες όπως η Procter & Gamble & η Sara Lee. Για την δουλειά μου τότε, έζησα σε διάφορες πόλεις σε όλον τον κόσμο και μία από αυτές ήταν η Σαγκάη στην Κίνα. Στα 3 χρόνια που έμεινα εκεί αγάπησα πολύ τη χώρα& την κουλτούρα της αλλά και επηρεάστηκα από το ύφος και το στυλ της διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

‘Όταν ήρθα στην Ελλάδα παρατήρησα ότι τα Κινέζικα έπιπλα τα έβρισκε κανείς μόνο σε λίγα περιορισμένα καταστήματα και πολύ συχνά σε πολύ ακριβές τιμές. Έτσι αποφάσισα να κάνω το χόμπι μου και την αγάπη μου, για την Κινέζικη & γενικότερα ασιατική διακόσμηση, επάγγελμα και να δημιουργήσω το κατάστημα Sago Décor. Στόχος μου από την αρχή, με το Sago Décor, ήταν να προσφέρω μοναδικά και υψηλής ποιότητας έπιπλα & αντικείμενα στους Έλληνες σε τιμές όμως που μπορούν όλοι να προσεγγίσουν. Η προσήλωση του καταστήματός μας σε αυτές τις αξίες είναι αυτή που συνετέλεσε στη δημιουργία μίας πολύ δυνατής φήμης και πιστότητας ανάμεσα στους Έλληνες καταναλωτές.

Η εταιρία Sago Décor προσφέρει, σήμερα, μία μεγάλη συλλογή από αυθεντικά Ασιατικά έπιπλα με μοντέρνα και minimal αισθητική και στυλ. Όλα μας τα έπιπλα είναι χειροποίητα και εισάγονται κατά κύριο λόγο από την Κίνα και την Ινδία. Ο συνδυασμός των παλιών και νέων επίπλων μαζί με τα διαφορετικά χρώματα και σχέδια δίνει τη δυνατότητα σε όλους να βρουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο τους και φέρνει τη μαγεία του Oriental στυλ μέσα στα σπίτια τους.

Bookmark and Share

© 2014 - SAGO DECOR

Λεωφόρος Γέρακα 72, 153 44 Γέρακας, Αττική - Tηλ/Φαξ: 210-8101422 - Κινητό: 6973 989134

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | SEO - Protocol Online Marketing